Модні зачіски й стрижки для чоловіків 2019

Звичайно, чоловіки віддають перевагу коротким стрижкам. Мужній вигляд, стриманий спортивний або діловий бізнес-стиль, мінімальний догляд за волоссям, абсолютно прості форми – це є головним при виборі стрижок на короткому волоссі.

До елегантної модної стрижки у Рівне на середньому волоссі ставлення у чоловіків – з певною насторогою, іноді якість волосся не дозволяє, чи потребує багато часу для догляду або форма стрижки видається надто легковажною. Ще більш суворим є ставлення до довгого волосся. Мода 2019 повністю підтримує чоловіків, надаючи перевагу стрижкам на короткому волоссі, зрідка на середньому.

Класичні стрижки

Стиль сучасного успішного чоловіка – мінімум часу на укладку. Головне правило – мужня стриманість і охайність.

Професіонал творчої сфери

Інколи етикет диктує за потребу виглядати нестандартно, але стримано. Найкращий варіант – коротка стрижка з дещо подовженим чубчиком, який залишається вільним, чи, навпаки, роблять наїжаченим.

Класичний боб

Є особливо модним трендом для чоловіків, впевнених у власній чарівності. Такі стрижки гарно виглядають на густому волоссі.

Ретро-стиль

У моді герой із 50-х років – це добре відома зірка Елвіс Преслі. Його оригінальна укладка пишного волосся у вигляді кока не дає спокою й до сьогоднішнього часу. Сучасні варіації чоловічих стрижок у Рівне виглядають ще більш сміливіше, коли великий кок нависає над чолом або формується хаотично чи укладений у чіткі широкі пасма. Замість кока може бути зачіска зі здибленим наверх чубчиком, утвореним за допомогою укладальних засобів.

Молодіжні асиметричні стрижки

У моді подовжені гладенькі чубчики, що нависають на одне око, проте варто витримати оптимальну довжину такого чубчика, аби він не заважав у повсякденному житті.

 

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google