7 таємниць ідеальної форми брів

Виразний погляд – не завжди подарунок природи. Досягти його можна за допомогою корекції фактури брів і їх кольору, тобто створення форми й фарбування брів у Рівне. Вдалий мейкап Рівне передбачає декілька нескладних дій.

  1. Визначте відповідну вам форму брів в залежності від форми обличчя. Дівчатам з круглим обличчям варто віддати перевагу формі зі зламом с широким началом і гострим кінчиком. На трикутному обличчі будуть гарно виглядати підняті дуги з рівномірним, але не різким зламом. На квадратному найкраще уникати тонких і коротких ліній, а віддати перевагу створенню форми брів заокруглених з високо піднесеною дугою. Володаркам овального обличчя пасуватимуть дугоподібні й прямі брови з легким зламом.
  2. Щоб знайти ідеальні пропорції форми брів для власного обличчя, врахуйте 3 правила. Візьміть звичайний олівець і розташуйте його паралельно носу – на уявній лінії знаходиться початок брів. На лінії напроти зіниці – середина брів. З’єднайте олівцем край носа й зовнішній куток ока – це буде край брів. Адже відомо, що дуже наближені брови до носа надають насупленого вигляду, а дуже довгі до самих скронь – додають зайвих років.
  3. Перед вищипуванням брів змажте шкіру кубиком льоду або зволожуючим кремом – це зменшить больові відчуття.
  4. Злам брів розташовуйте у деякому віддаленні від центру дуги – так досягнемо більшої виразності погляду, а очам візуально надамо мигдалеподібну форму.
  5. Коректуйте форму брів за напрямком росту волосся, трошки підтягуючи шкіру, періодично розчісуючи їх щіточкою.
  6. Використовуйте олівець, тіні або фарбу для створення форми брів. Ідеальний колір – максимально наближений до природного відтінку. Щоб заповнити «пустоти», тоненьким олівцем легкими штрихами намалюйте волосинки.
  7. Для створення форми брів з чітким контуром бажано висвітлити ділянку між бровою й повікою світлими тінями або хайлайтером.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google