Модельні стрижки

Основне призначення модельної жіночої стрижки – підкреслити індивідуальність жінки. Спочатку за основу вибирається певний варіант стрижки в Рівному, наприклад з модного журналу або каталогу. І потім в певну форму вносяться унікальні доповнення, які будуть чудово виглядати саме на вашому волоссі.

Причому ці доповнення не відносяться до будь-яким тимчасовим прикрасам у вигляді шпильок або іншим аксесуарів. Навпаки, при створенні модельної стрижки мається на увазі творча, креативна робота перукаря-модельєра.

Виходячи з особливостей структури волосся, рис обличчя, з урахуванням фігури і навіть характеру, професійний перукар з допомогою модельної стрижки Рівне здатний повністю змінити ваш імідж. У творчому тандемі з майстром Ви зможете змінити свій образ, яскравіше підкреслити достоїнства, приховати недоліки.

І в цьому випадку модельєр-перукар виступає як досвідчений тонкий психолог, здатний відчути ваш настрій, зробити таку стрижку, яка б відповідала вашому характеру, життєвим прагненням. Іноді буває досить, наприклад, змоделювати форму чубчика або змінити лінію волосся – і в вашій зовнішності, завдяки вдалій стрижці, з’являться невловимі нотки запалу, легкості, натхнення.

Звичайно, модельна стрижка, виконана перукарем-стилістом, буде коштувати дорожче. Ціна буде вище і при виконанні модельної стрижки з укладанням. Але, в будь-якому випадку, Ви можете не сумніватися, якими б не були ваші волосся – прямими або кучерявими, тонкими або густими, перукарі салону краси HAIR EXPERT зроблять для вас дійсно вашу модельну стрижку, яка буде унікальною і неповторною.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google