Стійке фарбування волосся в Рівному

Якщо Ви вже визначилися з вашим кольором волосся, то стійке фарбування волосся в салоні HAIR EXPERT – це саме те, що вам потрібно. Маються на увазі жінки, а іноді і чоловіки, які не схильні в найближчій перспективі до експериментів і кардинальної зміни кольору волосся.

Відразу хочемо застерегти, що, усупереч поширеним упередженням, ніби фарбування волосся Рівне аміачними барвниками дуже псує волосся, фарби професійного рівня відомих брендів зовсім іншої якості.

Професійні барвники створені спеціально для салонного догляду, в цю продукцію закладені високі стандарти якості. Тому ми не ведемо мову про фарби, які продаються в кожному супермаркеті або в торговій мережі поряд з пральними порошками, засобами для миття посуду і серветками. Професійні засоби для фарбування волосся містять вітаміни, спеціальні комплекси, які діють лагідно, пом’якшують дію аміаку.

Наприклад у  фарбі Londa Professional містяться ліпіди, що сприяють ефективному фарбування волосся тьмяного і навіть посивілого. Здоровий блиск, природний тон – ось результат фарбування волосся професійними фарбами.

Нове покоління  відрізняється незвичайною особливістю. Вся процедура фарбування волосся супроводжується поступовою зміною ароматів: лавра і мандарина, потім троянди, іланг-ілангу і мімози. На завершальному акорді можна відчути нотки апельсинових квіток і мускусний аромат.

Завдяки вмінню і багаторічним навичкам перукарів-стилістів фарбування волосся буде виконано на найвищому рівні, а бажаний колір стійко збережеться не менш як півтора місяці. При підборі відповідних шампунів і засобів догляду, можливо, і довше.

Для стійкого фарбування волосся майстер порекомендує вам класичний відтінок або нестандартний тон, грамотно підбере пропорції, витримає необхідний час, щоб ваше волосся стало бездоганним, красивим, з насиченим натуральним відтінком.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google