Мелірування і тонування волосся

Сучасне мелірування – це зовсім інша процедура,  відмінна від старих методик фарбування волосся. Сьогоднішні інноваційні препарати і фарби не містять аміаку, менш шкідливі для волосся. У салоні краси HAIR EXPERT Рівне виконується модне мелірування на різну довжину волосся.

На прядку волосся наносять барвник і загортають її в фольгу. В результаті такого часткового фарбування волосся, ваша зачіска виходить з переливами світлих пасм в темніші. Завдяки цим невловимим переходах, ефект мелірування зберігається досить довго. Для закріплення мелірування перукарі-стилісти рекомендують виконати тонування.

Процедуру тонування можна запропонувати і в тих випадках, коли хочеться  освіжити або надати волоссю більш яскравий відтінок. Наприклад, вигорілим волоссю після літнього відпочинку або тьмяним, пересушеним після невдалого фарбування волосся Рівне аміачними фарбами.

Тонування виконується спеціальними засобами, що не містять шкідливих речовин, в тому числі аміаку. Фарби для тонування тим і відрізняються, що надають благотворний ефект на волосся, живлять їх, оживляють, відновлюють. Після такого ефектного  фарбування волосся ваша стрижка буде виглядати зовсім інакше, по-новому.

Тому тонування і зберігається, на жаль, не так довго – максимум один місяць. Зате після закінчення цього терміну, можливо, вам захочеться виконати в нашому салоні краси Рівне легке фарбування волосся – тонування в інший, близький по тону, відтінок, під інший імідж або настрій, приємно здивувавши оточуючих новим яскравим образом.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google